Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Újra a pályán!

Szombaton végre versenyezhettem Bécsben. Nagyon hiányzott már az egész versenynek a hangulata és az izgulás, ami most volt rendesen. Azért izgultam ennyire, mert ez volt az első versenyem ebben a szezonban. Így fél év után mindig fura az első verseny olyan, mintha nem tudtám mit kéne csinálnom majd a pályán. Minden évben az első verseny ilyen. Aztán, ahogy beindul a szezon én is belejövök a futásba, legalábbis eddig így volt! Majd a következő versenyen meglátjuk, de remélem idén is így lesz. Ha minden jól megy, akkor legközelebb Stockholmba megyek versenyezni. Még nem voltam ott, ezért is várom már nagyon és remélem, hogy lesz egy kis időm majd városnézésre is! Persze a lényeg a futás de azért ha már ott vagyok jó lenne nézelődni is. Ez lesz az utolsó versenyem a fedettpályán, hacsak nem futom meg a fedett vb szintet (47.00). Szóval ez a téli szezonom nem lesz túl hosszú.

 

47.66-ot futottam a mostani versenyen, ami kezdésnek jó, de annak jobban örültem, hogy a lábam teljesen rendben volt. Az első 50 métert jól elrontottam, mert elég lassan kezdtem el és szerintem ez kihatott az egész futásra. A pálya az most is nagyon jó volt, mint mindig. Ami még kicsit zavaró volt, hogy a négyes pályára raktak és a rajtgépben tartanom kellett magam, hogy nem dőljek be a másik pályára. Mindent összevetve nagyon megvagyok elégedve ezzel az eredménnyel!

0 Tovább

Végre Tél!

A naptár szerint már régóta tél van de én csak most érzem, hogy tényleg eljött. Olyan jó ez a nagy hó és ahogy kinézek az ablakon látom, hogy tiszta hó az út és ilyenkor van meg az az érzésem, hogy tényleg itt a tél!

Még aznap este kimentünk hógolyózni, de nem volt a legjobb a hó ehhez, szóval vissza is mentünk mert hidegnek viszont hideg volt. Másnap elmentünk szánkózni, ami viszont mindig elég jó móka. Ez a szánkózás úgy néz ki nálunk, hogy kimegyünk a reptérre itt Gödöllőn (csak sima fűvel borított reptér) és egy kis piros dzsippel húzunk egy gumi szőnyeget, amire szivacs van rákötve és azon ülünk. Ilyenkor sokat szoktunk borulni, ezért is jól be kell öltözni hozzá meg azért is, mert rengeteg havat csap az arcunkba a szánkó és még a legkisebb résbe is bemegy. Ma a síszemüvegre ráfagyott a leheletem belülről olyan hideg volt. A kocsi mínusz 14 fokot mutatott, ami azért elég hideg. Egy rossz dolog van csak ilyenkor, a közlekedés. Én is sokkal óvatosabban vezetek de azt nem értem, hogy miért 20-al kell menni. Ez ilyenek úgy fel tudnak idegesíteni, de az a baj, hogy jó időben is vannak ilyen barmok! Remélem, hogy még jó sokáig megmarad ez az idő, mert szeretném élvezni még egy kicsit a telet.

Így nézünk ki szánkózás közben. Ha van lehetőségetek szerintem próbáljátok ki!

0 Tovább

Sérülés

Mostanában elég sok dolgom akadt, mert sikerült meghúznom a combhajlítómat ezen a csodálatos hazai pályán. Két hete már nem nagyon edzem és a napjaim nagy része azzal telt, hogy kezelésre és orvoshoz járkálok. Minden nap megyek lézeres kezelésre, amit sokan ajánlottak. Volt két bécsi verseny is ezalatt amit ki kellett hagynom a sérülés miatt. Mostanra már nagyon hiányzik a versenyzés és az edzés is. Még egy hétig nem tudok rendes edzésmunkát végezni de legalább már csinálhatok valamit!

Történtek jobb dolgok is velem ebben a két hétben, vagyis inkább a mostani hétvégén. Pénteken volt a Héraklész Gála az Uránia Filmszínházba, ahol én lettem 2011 legjobb férfi atlétája. A műsorvezető Hajdú B. István volt, aki a jó szövegeivel feldobta az unalmasnak ígérkező gálát, ami végeredményben egész jó volt!

A műsor után rögtön indulhattam a kezelésre a lábammal így ez a nap is hamar eltelt.

0 Tovább

Bécs

 Tegnap kint voltam edzeni Bécsben, mert az itthoni pálya nem a legjobb! A bécsi pályát elég jól megcsinálták és ott a kanyarok rendesen meg vannak építve nem úgy mint az itthoni buborékban. Egyszer itthon is lehetne egy ilyen stadion pár szerintem ez csak egy álom marad, sajnos! Bécsben a stadionban van egy biciklipálya azon belül van az atlétika pálya és most még ennek a közepén van egy tornász részleg is! Három sport is tudja egyszerre használni (képen a tornász rész nincs ott).

Itt lesz az első versenyem is Január 21.-én. Már nagyon várom, hogy végre futhassak és legalább kimozdulhatok Magyarországról. Remélem még addig is lesz lehetőségem kimenni edzeni.

0 Tovább

Sherlock Holmes 2.

Ma voltam az Aréna Plazában mozizni, a Sherlock Holmes-nak a 2. részét néztük meg.

Nekem tetszett a film, körülbelül olyan volt mint az első de a sok belassított jelenet látványosabbá tette a filmet. Egyedül az volt a bajom, hogy a trailerben lelövik az összes poént és akció jelenetet. Értem, hogy izgalmasra kell csinálni a trailert mert különben nem lesz meg az az érzés, hogy ezt meg akarjuk nézni de így a moziban már nem olyan hüüü de jók azok a jelentek vagy poénok mert már láttam őket párszor! Ez nem csak erre a filmre igaz, összes többire amit mostanában láttam. Amikor néztük a Csizmás, a kandúr-t vártam, hogy lesznek majd benne olyan poénok is ami nem volt a trailerben de hiába! Scherlock Holmes-ra visszatérve akinek tetszett az első rész szerintem nézzek meg ezt is!

0 Tovább

Egy atléta élete

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

2012.08.02.
2012.07.18.
2012.02.25.

Utolsó kommentek